logo

Studio of op locatie?

gezinsfotografie


Ga je voor een fotoshoot in studio of op locatie?


Kies je voor fotoshoot in de studio of op locatie? Dat is de eerste vraag die je jezelf moet stellen. Beide opties hebben een totaal andere stijl. Zo moet je er aan denken dat er in de studio wat meer geposeerd wordt, terwijl we op locatie wat spontaner werken.

Denk hier dus op voorhand goed over na. Deze keuze is erg persoonlijk, dus raadpleeg zeker ook ons portfolio eer je de keuze maakt.


KIES JE VOOR STUDIO ?


Studioreportages zijn beperkt tot 30 minuten fotograferen.

Bij iets oudere kinderen is dit bespreekbaar.

Ik houd niet van ‘frul en prul’. In studio krijg je een zo spontaan mogelijk portret, maar wel zo puur mogelijk zonder al te veel gepruts.

communie fotograaf


KIES JE VOOR LOCATIE?


Super! Mijn persoonlijke favoriet, als ik zo vrij mag zijn.

Er is slechts één probleem bij een shoot op locatie: Wat met slecht weer? Dan heb je dus een plan b nodig. Mijn alternatief voor jullie is dat de studio steeds beschikbaar is. Indien je echt niet naar de studio wil, dan kan je ook zelf een alternatief voorzien. Want hoe slecht het weer ook is, annuleren doen we niet. Zo zijn er bijvoorbeeld diverse musea die fotoshoots toestaan, mits betaling van inkom. Mijn inkom wordt hierbij wel verrekend op de factuur.


BIJ ONS THUIS?!


Ja! Waarom niet? Het is jouw huis, jij hebt gekozen en vertoeft er het grootste deel van je leven. Een prima locatie dus! Het hoeft niet steeds superorigineel te zijn. Thuislocaties zijn erg mooi om te fotograferen.

day in the life

day in the life