Special live

Achter de schermen tijdens het nabewerken
"Alleen in juni"

Neem een kijkje achter de schermen bij Fotograeve, live tijdens het nabewerken

"Ik heb altijd al eens een vliegje achter het scherm willen zijn"

Achter de schermen volgen, hoe ziet dat eruit?

  • Ik ga aan de slag met nabewerken. Je ziet het begin tot het einde, zonder censuur. 
  • Je kan tijdens de live vragen stellen die te maken hebben met de foto’s die ik aan het bewerken ben. 
  • Indien je er niet live bij kan zijn dan kan je de gehele maand juni nog herbekijken. 
  • Je volgt de selectieronde mee in photomechanic en het nabewerken in Lightroom. 
  • Het is geen workshop maar een behind-the-scènes.

Ja maar een behind-the-scènes... Wat ga ik dan kunnen?

Een hele sessie achter de schermen mee volgen geeft je enorm veel zelfzekerheid omdat je zal merken dat nabewerken 50% van je beeld is. 

Dat zorgt er ook voor dat je veel beter gaat nadenken over je eigen nabewerking, maar ook je foto’s en je workflow. Het leert je tools gebruiken die je anders nooit eerder zou aangeraakt hebben. Want ja, in een ander z’n keuken een kijkje nemen is altijd heerlijk!

grootste fout ondernemen Fotografie leren camera diploma techniek hoe leer je fotograferen kim de graeve fotograeve fotografie cursus online

Ik ben Kim!

Ik geloofde ooit dat nabewerken eigenlijk niet zo belangrijk was. Dat was ‘valsspelen’. tot ik mezelf realiseerde dat ik het helemaal aan het verkeerde eind had en dat nabewerken echt wel voor 50% bepalend is hoe je foto eruit zal gaan zien. 

Ik stuurde foto’s in voor awards waar ik vroeger nooit mee zou gewonnen hebben. Maar dankzij het voortdurende aanschroeven van m’n nabewerkingsskills ben ik tot 2x toe verkozen tot top 100 beste gezinsfotografen ter wereld. 

Ik zou er alles voor over gehad hebben om achter de schermen mee te kunnen kijken enkele jaren geleden

"Omdat Kim altijd gigantische tips geeft die wonderen doen! ❤️" - Laura

Hoe lang duurt dit en hoe gaat dit in z'n werk?

De gehele maand juni kan je mee volgen achter de schermen. Dit gaat over een 3 à 4 tal nabewerkingsessies achter de schermen:
Huwelijksfotografie 

Portretsessie 
Day in the life 
+ Workflow

Mee volgen op een groot scherm is aangeraden en je kan alles gedurende de gehele maand juni terugkijken. 

Scroll naar top