logo

Fotograeve – Trouwfotograaf

Fotograeve - Trouwfotograaf Gent - Oost-VLaanderen

Authentiek, uniek en spontaan. Dat zal zo ongeveer zijn hoe trouwers de trouwsfoto’s van Fotograeve omschrijven.

Fotograeve, dat ben ik. Een eigenzinnige fotografe met een heel eigen stijl. Ik leef altijd enorm mee met mijn trouwkoppels en dat voel je door de foto’s heen. Ik trek als trouwfotograaf altijd wat ik zelf ook gewild zou hebben voor mijn eigen fotoreportage, zo simpel is het!

Een trouwfeest hoeft van mij niet klassiek of traditioneel te zijn. En eigenlijk… liever niet zelfs. Als trouwfotograaf word ik zelf het meest enthousiast van een zot koppel dat alle taboes doorbreekt. Creatieve zielen en dromerige dromers met rauwe en ruwe kantjes. Echte, pure mensen dus!

trouwfotograaf

Dat echte en dat gevoel, dat is de rode draad hier. Ik wil de intimiteit van jullie liefde en geluk vastleggen. Zodat je doorheen je trouwfoto’s meteen weer voélt hoe geweldig jullie dag was. Mooi, verliefd en emotioneel maar ook grappig, een beetje stresserend en gewoon 100% jullie.

Als je binnen 10 jaar terugkijkt is het toch de bedoeling dat je met een glimlach (of schaterlach?!) door de foto’s bladert.
Nope, poseren zit er bij mij dus niet echt in. We gaan voor spontaan en écht, you be you and I’ll be me. Geef mij de vrijheid om mijn ding te doen en ik garandeer jullie een ontroerende en authentieke fotoreportage die jullie volledig laat zien zoals jullie zijn.

Spreekt het jou een beetje aan? Dan ben ik misschien wel de Fotograeve/trouwfotograaf voor jou!

trouwfotograaf

trouwfotograaf

trouwfotograaf

trouwfotograaf

trouwfotograaf 

 

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *