Wat is een communie?

Wat houdt dat gekke geeft nu precies in en waarom maakt iedereen daar zoveel Fuzz rond?

Nee, eerlijk! Hoeveel mensen weten precies wat een communie inhoudt? Behalve dan dat het een feest is?
We ja! Het was oorspronkelijk bedoeld omdat de kinderen tot verstand zijn gekomen.. 6 à 7 jaar? Say what Dat is jong dacht ik 🙂 

wat is een communie fotograeve kim de graeve fotografie cursus lentefeest

Daar horen foto's bij toch?

Ik vind van wel! Jij niet? Het is een mijlpaal in hun, maar ook in jouw leven.

Iets waar je 20 jaar later nog aan terugdenkt… Heb jij ook communiefoto-trauma’s? Ikke wel hoor! haha! 

Toch blik ik er met plezier op terug en hoort die foto bij mijn leven. Maar… Toch kan ik het me af en toe afvragen: Wat als.. Die zoveel mooier was vastgelegd?? 

Foto’s zelf maken 

Ik vind het mijn taak om mensen te waarschuwen voor slechte foto’s! Ja ook jij moet tegen jezelf beschermt worden. 
Ga niet zomaar te werk! Ik weet het: Tuurlijk kan je dat zelf, je kan alles zelf! Het is maar op een knopje drukken toch? 

Maar de resultaten zullen niet hetzelfde zijn als die van een professionele fotograaf. 

Of toch? Mja! Er lopen toch heel wat fotografen rond die nog in hun beginschoenen staan en niet persé zoveel verder dan jou. Boek dus iemand die je al langer volgt, waar de foto’s echt aanspreken (en bekijk hun foto’s uitgebreid) zorg ook dat je met de persoon in kwestie een klik voelt zodat alles klopt. Dat hoef ik uiteraard niet persé te zijn. Maar als je dat zou willen dan kan je mij via deze weg boeken. 

Wil je het graag zelf doen? Zelf leren? 

Ik heb een cursus voor ouders gemaakt die heel makkelijk te leren is en heel vlot, al meer dan 1000 mensen kochten hem aan en zijn er superblij mee! Vooral omdat jij geen voorkennis nodig hebt en hem makkelijk op 1 uurtje kan uitdoen als je dat wilt. 

Zotte foto's van klanten!

De foto’s van dit jongetje maakte ik niet. Maar één van mijn cursisten: Julie! 

Zij kocht de cursus aan naar aanleiding van de communie en haar resultaten zijn gestoord goed toch?? 

Wauw! 

Maar zij is geen uitzondering. Ik kan je nog honderden andere foto’s tonen die er minstens evengoed uit zien. Van mensen zonder ervaring of voorkennis. 

Het leuke is dat je ook mijn professionele preset (een filter zoals op Instagram maar dan veel beter) erbij krijgt en dus ook meteen die professionele uitstraling hebt qua look bovenop je foto! 

Autodidact & toch één van 's werelds beste kinderfotografen ter wereld

De reden waarom ik het zo simpel en concreet kan uitleggen is omdat ik zelf autodidact ben. Ik heb geen diploma als fotograaf, maar toch werd ik al in 2017 omschreven als 1 van de beste kinderfotografen in Gent (ik was toen slechts 2 jaar aan de slag als fotograaf. Ondertussen werd ik tot 2x toe verkozen tot top 100 beste kinderfotografen ter wereld. (plaats 65). Ik liet me nooit tegenhouden door wat anderen van me dachten en heb altijd mijn goesting gedaan. Dat probeer ik jou ook te leren! Dus so what dat je geen ervaring hebt! Jij kan ook mooie foto’s maken. 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top