logo

Een huwelijk in een Whale (sir catering)!

Ooit een huwelijk meegemaakt in een Whale?

Ik had er eentje deze zomer! Op de prachtige locatie van Sir Catering! 
Eentje dat ik nooit meer zal vergeten en trust me, dat komt niet alleen door de whale.

Lynn & Jeroen kwamen een klein jaartje ervoor langs met de vraag of ik hun huwelijk wilde fotograferen. Tijdens het gesprek zag ik al wat een mooie dynamiek er was tussen hun tweeën. Ongelofelijk veel respect voor elkaar maar ook veel liefde en oprecht geluk.
Ik wist direct dat ik zin had om hun huwelijk te fotograferen! Niet alleen door hun mooie dynamiek hoor!
Ze hielden ook nog eens van katten! (wie mij een beetje kent weet dat ik daar ook het hart van vol heb) en onze Lewis kreeg nooit eerder zoveel aandacht als van deze twee schatten.
Als dat nog niet genoeg was bleek dat Lynn lerares was! En als er nu één ding is dat goed matcht is het wel ik en leraressen! Geen idee waarom, maar zowat 50% van mijn bruiden & bruidegommen zijn steeds lerares (of leraar).
Van de 4 huwelijken die ik reeds had dit jaar had ik al reeds 3 leerkrachten! Tot nu toe 75% dus! (heb ik dat goed uitgerekend? Of kan dat beter juf?)
Oh! Trouwens dit weekend fotografeer ik weer eentje! (Met een leerkracht uiteraard!)
Nee serieus? Kan er iemand me uitleggen hoe dat precies komt?

Jeroen en Lynn kozen mij al als huwelijksfotograaf nog voor ze beslist hadden te trouwen! Echt! Hoe groot kan een compliment zijn! Heerlijk dat!
Maar ik was toch ook serieus nieuwsgierig naar hun whale, want welke zaal heeft er nu een whale hangen aan het plafond??
En ik besloot nog voor ik ooit een voet in de zaal had gezet sowieso iets cools te doen met hun walvis!

Tijdens het klaarmaken voelde ik me als familie, ik werd overal ontvangen alsof ze me al jaren kenden. Dat vind ik zo fijn! Sommige mensen hebben gewoon een te groot hart voor iedereen.

Wanneer Lynn besloot de trouwjurk aan te trekken was dat ook met uiterst gemak zoveel rust, doordat ze echt genoten van het moment en grapjes met elkaar maakten had ook ik zoveel tijd om dat moment te fotograferen en daar alles ten volle uit te halen wat ik kon. BEDANKT om zo jullie zelf te zijn en alles met zoveel humor en plezier te doen!

Tijdens de fotosessie hadden we ook ongelofelijk veel plezier! Wat hadden afgesproken geen onnozel geposeer te gaan doen. (Niet dat ik dat ooit doe).. En het was hilarisch: Ze vielen in de gracht, ze deden een loopwedstrijdje, oefenden hun openingsdans nog een laatste keer voor het ECHT werd en knuffelden in het gras.
En ik? Ik verloor enkele kilootjes door het op en neer huppelen om de juiste composities te vinden.

En toen kwam de locatie er aan! En wat voor één: Whale van Sir Catering is een absolute aanrader. De locatie is ongelofelijk mooi en het eten is om van te kwijlen (ja dat bedoel ik ECHT letterlijk).
Alles was zo goed geregeld! Ik kan er eigenlijk niet meer over zeggen! Well done!

Hier kom ik graag nog eens terug! Met of zonder Lynn & Jeroen!

Ook dikke merci aan Sophie Degroote als mijn tweede fotograaf die dag! 

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *