logo

Business workshop

Merci, merci, merci!
Voor de beste investering die ik dit jaar deed! De businessworkshop! Nu al mega-veel vruchten van! Het is hier zottekes aan het worden! Zoveel werk!

Evelien - part of the vision

Business workshop voor fotografen - 1600€

(volgende editie 7 & 8 oktober 2021)

Trots! Dat ben ik op dit programma!
Omdat ik héél hard heb gewerkt om al mijn persoonlijke struggles rond business in één workshop te krijgen. (Dat lukte niet in één dag, dus werden het er twee, haha)

Prijzen bepalen

Was daar eentje van, ik vond het zo moeilijk. En in begin keek ik op concurrenten hun website, om toch maar een idee te hebben wat ik moest vragen. Achteraf bekeken was dat echt geen goed idee, want waarop hebben zij zich gebaseerd? Weet je dat? Misschien ook op een andere website?

Nee je moet het uitrekenen, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

Na deze tweedaagse workshop weet je 100% zeker

1. Hoe je meer en ideale klanten kan aantrekken

2. Je leert hoe je je verkoop en naverkoop kan optimaliseren.

3. SEO basics (in mensentaal)! Yes! Vanaf nu easy peasy!

4. Prijssetting

5. Structuur & workflow (yes the force will be with you!

6. Ask me anything (Na elk hoofdstuk wordt er een uitgebreide vragenronde gehouden - en nee! Er zijn geen domme vragen!)

7. Instagram, Pinterest en Facebook op een organische manier

8. Je business onder de loep met constructieve feedback waar je direct mee aan de slag kunt verwerkt in een persoonlijke bundel

9. Je wordt nadien opgevangen in een gesloten fb-groep "insiders club business". Waar je met vragen nog steeds terecht kan!

10. Je krijgt toegang tot 3 online Masterclasses t.w.v. 1696€ (vanaf oktober 2020), waar je alles kan nalezen en de tools kan gebruiken om alles te implementeren.

Verkopen

"Zaken doen" wat een vies woord! Ik vind het zelf vreselijk om te verkopen, dus doe ik alles om geen verkoper te zijn. Elke keer ik een klant vertelde over mijn fotografie voelde ik het, de walging om mezelf te verkopen! Iemand laten betalen voor je talenten voelt toch helemaal anders aan dan wanneer je gewoon je loon krijgt in loondienst. Want daar staat jouw waarde per uur al reeds vast volgens barema's en nu? Nu moet je het zelf maar uitzoeken.

Naamsbekendheid - De juiste klanten aantrekken

Dat begint bij jezelf, hoe beter je jezelf kent hoe beter je kan aantrekken wat je zelf wilt, dat heb ik gaandeweg geleerd. En af en toe was dat echt een harde les, want in begin had ik vaak klanten die niet bij me pasten of die me niet waardeerden. En dat was zo lastig. ik help je in deze workshop hoe je dit volledig onder de knie krijgt.

Je leert je business te runnen met je eigen stem en goesting! Hoera! Zodat je je kan onderscheiden van concurrenten met jouw eigenheid! En daar hoef je niet harder voor te werken, je leert gewoon je imago opbouwen.

Social media!

I know! I know! Ze smijten het overal naar je hoofd in workshops. Maar het KAN echt op een aangename manier, op een manier waardoor je niet elke keer moet worstelen met wat je gaat schrijven maar vooral dat het niet meer aanvoelt als een vervelende taak die je moet afvinken van je lijstje. Ik leer je hoe je deelneemt aan social media en er niet gewoon "op zit".

SEO basics

Ik hou zelf absoluut niet van technobabbels (technische praatjes waarvan je oren gaan suizen). Dus ik leg het in mensentaal uit. Hoe het werkt en hoe je gevonden kan worden op Google.

Workflow

ik heb het zelf lang niet geloofd: "Door minder te doen op één dag krijg je meer gedaan".. hahah! Zeveraar!
Als het te goed klinkt om waar te zijn dan is het meestal wel echt zo. Maar er zit wel een grote waarheid in, want door de juiste planning op te maken kan je veel meer gedaan krijgen op één dag en dan kan je zelf nog altijd beslissen of je minder gaat werken, of ambitieus meer gaat werken om nog meer gedaan te krijgen, want dat is iets wat ik niet voor jou kan invullen.

Een ontdekkingsreis

Naar jezelf en wat je nu echt wilt of net NIET (zodat je klant ook echt weet waarom ze jou willen: klinkt logisch he?)

  • Tweedaagse businessworkshop voor fotografen

  • 1600
    excl. BTW
  • Het volledige stappenplan voor je business als fotograaf

Kim, heel erg bedankt voor deze super interessante workshop! Ik heb enorm veel bijgeleerd en dat op 2 dagen tijd. Superfijn dat je al jouw kennis en ervaring met ons wil delen zonder dingen te willen achterhouden. Je eerlijkheid siert je enorm! Nen dikke merci voor alles!

Annelies Siersack fotografie