Beelden zijn auteursrechterlijk beschermd.
logo

Workshops


One-on-One workshop fotografie & business – 1000€

(+-6 uur afhankelijk van je noden)


Draait je fotografiebusiness niet helemaal zoals gewenst? Steek je teveel energie in je zaak voor wat je terug krijgt? Dan is deze workshop zeker interessant.
Hoe we deze dag invullen hangt van jouw noden af. Ik stuur je op voorhand een vragenlijst door en we overlopen alles die dag incl. al je vragen.

Een greep uit de zaken die aan bod komen. De kern van de zaak is hoe je je fotografiezaak naar het volgende level kan brengen op een rendabele en organische manier. Een dag lang gaan we op zoek naar jouw beste mogelijkheden en maken er meteen werk van.

workshop fotografie


One-on-One workshop fotografie: gezin/kinderen – vanaf 350 euro


Deze sessie duurt één uur. Hoe jij dit uur invult is volledig nar eigen keuze. Je kan me alles vragen! Zelfs meelopen op een fotosessie.

Deze sessies zijn exclusief nabewerking en nabespreking. Wil je toch dieper ingaan op bepaalde punten? Dat kan, elk extra uur vraagt een investering van 200 euro.

workshop fotografie


Vraag maar raak – 250€


We plannen een Skype gesprek in. Een consultatiegesprek op jouw maat, dit zal een uurtje duren en ik antwoord al jouw vragen. (5 sessies- 1000 euro / extra uren bovenop de sessie- 125€)


Workshops kinderfotografie in groep – 350 €


Hier gaan we een dag aan de slag met een groep van maximaal zes personen.

Het is de bedoeling dat het een ontspannende dag wordt, daarom zal de workshop beperkt zijn in aantal plaatsen. Deze workshop gaat door in kleine kring met voldoende ruimte voor iedereen om je persoonlijke obstakels te bespreken. ’s Middags houden we een pauze zodat iedereen zijn hoofd eventjes terug fris kan maken.

Deze workshop gaat eenmaal per jaar door en je kan je hiervoor inschrijven op de wachtlijst, zodra er voldoende geïnteresseerden zijn bekijk ik wanneer er een datum wordt ingepland.

Sfeerbeelden van vorig jaar? Klik hier

workshops gaan door in regio Gent!

workshop fotografie

Uw naam*

Uw e-mail*

Uw telefoonnummer*

Interesse in:

wat zijn uw moeilijkheden en verwachtingen