Beelden zijn auteursrechterlijk beschermd.
logo

business mentoring voor fotografen

Business mentoring voor fotografen

“Zaken doen” wat een vies woord! Creatievelingen houden niet altijd van zaken doen. Toch is het belangrijk, want zonder zaken, geen brood op de plank.

Dankzij mijn ervaring in retail en mijn enthousiasme voor marketing ben ik hier goed in thuis. 

In deze mentoring sessie gaan we vooral op zoek naar het businessmodel waar jij je het beste bij voelt. Dat is voor iedereen totaal anders en het best ee inventieve workshop!

business mentoring voor fotografen

Wat houdt die “business mentoring voor fotografen” precies in? 

Ik vraag jullie om op voorhand wat huiswerk te doen, bij deze mentoring is dat echt nodig. Want meestal komen de vragen helemaal niet op de juiste moment. Neem de weken voordien een klein boekje in je zak, neem het overal naartoe en schrijf al je vragen erin, hoe banaal het ook mag lijken op het eerste zicht.

Je krijgt ook een vragenlijst toegestuurd, zo kan ik individueel onderzoeken op welk niveau je zit en de lessen hiernaar aanpassen, zodat niemand op zijn honger blijft zitten.

Voor wie is dit interessant 

Fotografen die het moeilijk hebben om hun business draaiende te houden maar ook fotografen die hun bedrijf naar the next level willen brengen, misschien wil je starten in bijberoep, of wil je van bijberoep naar hoofdberoep gaan. Maar misschien ben je nog ambitieuzer en wil je graag van een eenmanszaak naar een vennootschap geraken in dit en een bepaalde tijd, maar heb je daar net niet voldoende omzet voor.
Of vind je wel klanten maar steeds de “verkeerde” klanten.. Hier gaan we dieper op in.

Maar misschien ben je gewoon ambitieus?

workshop fotografie

In deze business mentoring voor fotografen gaan we als volgt te werk: 

 

Personal branding 

We gaan bekijken wie jij zelf bent als fotograaf. Wat drijft en waarom? Want dat zijn jouw tools om een geslaagde marketing te voeren.
Maar ook; Waar wil je naartoe en wat wil je absoluut niet?? 

Ask my anything!

We werken elk hoofdstuk af met een vragenronde en gaan daar dieper op in waar nodig.

Organisch

We gaan vooral focussen om jouw bedrijf organisch naar een hoger niveau te brengen (zo sterk mogelijk maken zonder afhankelijk te zijn van advertenties.

Maar wanneer!??

Ik doe maar een aantal groepsworkshops per jaar! Wil jij graag deelnemen voor deze workshop? Dan schrijf je in op de wachtlijst, zodra de volgende groepsworkshop doorgaat word jij als eerste op de hoogte gehouden! 

Hoeveel??

ik kies voor kleine groepjes (6 pers)! Zo komt iedereen aan de beurt en heeft iedereen de tijd om dingen onder de knie te krijgen.

Wat heb ik geleerd na die 2 dagen? 

*De bedoeling is dat je na deze workshop voor 100% zeker weet hoe je precies nieuwe klanten (en specifieker) jouw ideale klanten kan aantrekken.

*Je leert hoe je je verkoop en naverkoop kan optimaliseren. Instagram, Pinterest en Facebook worden onder de loep genomen en je leert verschillende technieken om deze op een goede manier in te zetten voor jouw zaak. (organisch)

*SEO! Yes! Easy peasy!

*We bekijken de prijssetting en je leert hoe je deze op een correcte manier kan bepalen. Jouw workflow wordt overlopen en we bekijken waar er eventuele optimalisaties kunnen worden uitgevoerd, zodat je meer energie en tijd hebt om elders te investeren.

*Structuur & workflow (yes the force will be with you! Zonder apps & andere prul)

*Naast deze punten wordt er steeds gezorgd voor een uitgebreide vragenronde na elk hoofdstuk

business mentoring voor fotografen

En wat neem ik mee?

Materiaal om te noteren (laptop of boekje en balpen) en jouw volle enthousiasme!!

Wat neem ik niet mee? 

Eten!

workshop fotografie

Hoelang? 

Deze workshop duurt 2 dagen, hoelang deze dagen zullen duren is moeilijk in te schatten, dit hangt af van jullie enthousiasme. Ik vraag daarom jullie volledige aandacht en tijd!

Waar?

De business mentoring voor fotografen gaat door regio Gent. De precieze locatie wordt meegedeeld wanneer er een datum gekend is) 

Prijs 

695€ excl BTW

heb je nog andere vragen? Neem vrijblijvend contact op. 

interesse?

ik hou je op de hoogte i.v.m nieuwe data!

    Ik stuur je geen spam en respecteer je privacy!