Beelden zijn auteursrechterlijk beschermd.
logo

Gezin- en kinderfotografie workshop

Gezin- en kinderfotografie workshop

Je kan een fotoshoot erg spontaan aanpakken zoals met een day in the life reportage. Maar een andere mogelijkheid is om een semi geposeerde fotoshoot te organiseren.

Het voordeel aan dat laatste is dat je alles in de hand hebt; het licht, de tijd en de modellen. Zo kan je op kortere termijn mooie foto’s maken die toch heel spontaan zijn en waar de klanten super tevreden mee zijn.

Gezin- en kinderfotografie workshop

Wat houdt die “kinder- en gezinsportret workshop” precies in?

We gaan aan de slag met enkele concrete tips en testen die uit samen met het gebruik van je omgeving.

In deze kinder- en gezinsportret workshop gaan we als volgt te werk:

Stukje theorie!

We beginnen met een stukje theorie, we gaan dieper in om het waarom en hoe we zo’n sessie best kunnen aanpakken. Maar ook concrete tips om mee aan de slag te gaan.

Business (toegepast op kinder- en gezinsportret fotografie)

We gaan aan de slag met enkele businesstips, onder andere hoe je de klanten overhaalt om dit soort shoots te boeken en je doelpubliek aan te spreken.

Praktijk!

Ik toon jullie hoe ik zo’n sessie aanpak. Hoe ik de mensen kan laten ontspannen en welke opdrachtjes heel goed werken voor een fotosessie. Maar ook het gedrag van de fotograaf is zeer belangrijk!

Jijzelf!

Iedereen is anders, het is niet omdat een bepaalde stijl mij ligt, dat die jou zal liggen. Daarom is het belangrijk om. Te ontdekken wat voor een fotograaf je bent. Dit gaan we even onder de loep nemen samen met je portfolio. Het is niet de bedoeling dat ik je portfolio onderuithaal! (geen stress dus 🙂

Gezin- en kinderfotografie workshop

Maar wanneer!??

Ik doe een aantal groepsworkshops per jaar! Wil jij graag deelnemen voor deze workshop? Dan schrijf je in op de wachtlijst, zodra de volgende groepsworkshop doorgaat word jij als eerste op de hoogte gehouden!

Hoeveel??

Ik gedij het best in kleine groepjes, zo komt iedereen aan de beurt en heeft iedereen de tijd om dingen onder de knie te krijgen. Daarom organiseer ik Gezin- en kinderfotografie workshop workshop steeds met Max 6 personen.

En wat neem ik mee?

Materiaal om te noteren (laptop of boekje en balpen)

Wat neem ik niet mee?

Dictafoons zij niet toegestaan.

Eten: wordt voor gezorgd
camera

business mentoring voor fotografen

Hoelang?

De workshops duren steeds een 4-6 tal uren.

Waar?

De Gezin- en kinderfotografie workshop gaat door regio Gent. De precieze locatie wordt meegedeeld wanneer er een datum gekend is)

Prijs?

290€ excl BTW