Beelden zijn auteursrechterlijk beschermd.
logo

Persoonlijke mentoring

Skype mentoring


4 jaar geleden startte ik in bijberoep als fotograaf, het was de bedoeling een centje bij te verdienen na mijn vaste uren. Na 3 maanden kon ik de vraag niet meer aan, en werkte ik 7/7 full time, van ’s ochtends tot ’s avonds laat. Na 6 maanden kon ik niet anders dan mijn job opgeven en starten in hoofdberoep (een droom die uitkwam, ik had het nl. nooit verwacht dat dit zou lukken)

workshop fotografie

De reden daarvoor? Consistentie, keihard werken, klantenbinding en vernieuwend durven zijn. Mijn marketing zat en zit goed.
Maar ook alles daarrond heb ik opgebouwd door regelmatig stevig op mijn neus te gaan en te durven leren uit mijn vergissingen.
Dankzij die dingen ben ik na 4 jaar uitgegroeid tot een betrouwbaar klassevol bedrijf. (Als ik dat mag zeggen)
Maar heb ik daarna ook nog een second brand uit de grond gestampt waar ik beginnende fotografen een extra duw in de rug geef door hen extra opdrachten aan te reiken waar zij niet altijd voldoende omzet binnenhalen.
Ondertussen blijf ik verder groeien! En ben ik bezig met een derde en vierde project in ontwikkeling, dat groeit en definitief zal ontstaan wanneer de tijd er rijp voor is.

Maar ik stel mezelf ook vaak in vraag, ik blijf leergierig! Doe zelf ook vaak workshops. En bovenal! Laat dat “ego” lekker onder de grond! Want dat helpt je geen barst verder in het leven.

Maar! Genoeg over mezelf!

Die Skype sessies, he zit dat in elkaar?

Je mag me ALLES vragen! Maar ik zal jou ook een pak vragen stellen! We nemen de dingen waar jij mee struggled onder de loep, of bekijken waar het beter kan!
Je kan het over alles met me hebben war jij zelf mee worstelt, van techniek, praktijk, klanten of business.

business mentoring voor fotografen

Hoelang?

Een Skype sessie duurt 1 uur

Prijs

pakket van 1 sessie bestaat uit 1 uur Skypen: 150
pakket van 2 sessie bestaat uit telkens 1 uur Skypen: 275
pakket van 3 sessie bestaat uit telkens 1 uur Skypen: 425
pakket van 2 sessie bestaat uit telkens 1 uur Skypen: 1000€

Na je inschrijving neem ik contact met je op voor een afspraak.

Meld je aan

En plan onmiddelijk je gesprek in 🙂

    Ik stuur je geen spam en respecteer je privacy!