logo

Ask me anything September 2019!

Collega's over concurrenten! Dat is mijn motto! Ik hou niet van ongezonde competitie, maar wel van een stevige portie zelfspot en goesting om samen te werken! Elkaar tot een hoger niveau brengen: Dat is waar ik naar streef.

Met een buik vol van het hedendaagse "ieder voor zichzelf" ga ik aan de slag! En zo ondersteun ik een pak andere fotograeven om helemaal hun ding te doen.

Mijn waarom? Wel omdat ik ongelofelijk veel energie krijg van anderen hun "wins". Elke keer als ik iemand kan laten inzien dat ze zoveel meer kunnen dan ze zichzelf voor mogelijk hadden gehouden? Hen naar een hoger niveau te tillen? DAT is het moment waar ik naar streef en daar ga ik keihard voor, want ik geniet van anderen hun "victorie"

"MERCI, MERCI, MERCI
Voor de beste investering die ik dit jaar deed!
Evelien - Part of the vision"

Elke maand help ik mijn favoriete fotograeven uit de nood met hun moeilijkste struggles van het moment! Hoeraaa!
Ik ben steeds aan de slag met collega's te helpen! En dat is ook een beetje voor mezelf (ik haal er nl. veeeeeel energie uit)

Daarnaast heb ik uitgebreide trainingsprogramma's uitgewerkt, uit eigen ervaring maar ook door goed te luisteren naar anderen. Door te weten wat er nodig is en daar stap voor stap op in te gaan. Een stappenplan weliswaar! Geen geklungel meer op youtube naar video's die onsamenhangend zijn en waar je zoveel tijd mee verliest, maar duidelijke richtingen, zonder stapjes over te slaan en met een serieuze kijk achter de schermen.

Maar wat vind ik nu zo leuk aan online workshops? Wel! Je kan er altijd naar terugkeren! Wist je dat je maar 5% onthoudt van wat er op een real life workshop wordt verteld? 5%! Da's niets! Daarnaast is het zo dat je niet altijd dezelfde dingen meeneemt, ik keer nog steeds terug naar mijn online lessen die ik aankocht en ik haal er altijd iets nieuws uit. Daarom heeft deze manier van training mijn hart gewonnen. Ik vind het HEERLIJK!

 

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *