Beelden zijn auteursrechterlijk beschermd.
logo

workshops fotografie

Fysieke- & online workshops

Heerlijk vind ik dat! Workshops geven aan andere fotograeven!
Want het is gewoon zoveel leuker om collega's te hebben i.p.v concurrenten en van wie kan je meer leren dan van collega's? (Trouwens, als je nog geen budget hebt voor betalende workshops, want niet iedereen zit in hetzelfde stadium van zijn/haar carrière (en daar is helemaal niets mis mee) kan je zeker lid worden van mijn Facebookpagina voor Fotograeven, daar helpen we mekaar, zoals ECHTE collega's dat doen!

Je kan bij mij terecht voor zowel fysieke workshops als online workshops.

Bij de fysieke workshops kan je terecht voor één-op-één mentoring en groepsworkshops, afhankelijk van je noden.
Bij de online workshops kan je terecht voor kleine pakketten, templates en presets. Eén keer per kwartaal wordt er een grote gratis online training gegeven van +-1 uur. Wil je daarvan op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan in op de wachtlijst. Maar ook éénmaal per kwartaal kom ik op de proppen met één grote betalende workshop die alles stap-voor-stap uitlegt en zo het gehele onderwerp onder de loep neemt.

Title of the image box
fotograeve

"Dikke merci! Eerst en vooral voor je zalige manier van 'Kim zijn'. overduidelijk dat je de intentie hebt om anderen te helpen groeien. Je gaat geen vragen uit de weg en bent broederlijk over je werkwijze . Ikzelf heb héél wat nuttige informatie gekregen. Vandaag zet ik al zoveel mogelijk direct om in de praktijk. Gevoel dat ik nog veel van jou kan leren En ook merci voor de healthy snacks tussendoor!

Evelien - Part of the Vision"