fotografie Workshops 
voor ouders

"Fotograferen kan je leren"

+ tijdelijke actie: extra cadeautje testpakketje overlays

"Ik heb geen ervaring of kennis maar wil fantastische foto's"

"Ik wil kunnen fotograferen met camera of smartphone"

"Ik wil fotografie leuk maken voor zowel mij als mijn kids "

Deze foto's
werden genomen door ouders

Dat kan jij ook! Zowel met je Smartphone als je camera

Je krijgt niet alleen een e-book met uitleg en oefeningen, maar ook een preset (filter die je foto er professioneel laat uitzien) en je komt in de community bij andere deelnemers. Zo blijf je bijleren! 

fotograferen kan je leren kim de graeve fotograeve cursus fotografie kinderen
communie foto's maken fotografie cursus fotograaf lentefeest fotograeve workshop zelf doen
fotograferen kan je leren kim de graeve fotograeve cursus fotografie kinderen
fotograferen kan je leren kim de graeve fotograeve cursus fotografie kinderen

Fotografie toegankelijk voor iedereen.

Dit is voor jou wanneer...

 • Je kinderen nooit stilstaan 
 • Je altijd te laat bent om het moment “te vangen” 
 • Het moeilijk vindt om originele foto’s te nemen 
 • Je kinderen niet houden van foto’s maar jij wel (uiteraard!)
 • Je kinderen (te vaak) gekke bekken trekken en onnozele poses aannemen
 • Je vindt het spijtig dat je zo weinig foto’s samen met je kinderen hebt
lightroom kopen cursus lightroom kinderfotografie online workshop fotograferen leren fotografie fotograeve1

Haai Ik ben Kim

Ik heb geen fotografieopleiding en leerde zelf fotograferen. Omdat ik als mama al mijn herinneringen wilde vastleggen. 

En toen begonnen mensen me steeds meer te vragen om foto’s van hun kids te nemen. Door het oefenen werd ik expert en werd ik de laatste 2 jaar tot 2 keer toe verkozen tot top 100 beste gezinsfotografen ter wereld (top 75 en 65)

Ondertussen leerde ik al meer dan 1000 ouders fotograferen op een makkelijke manier: Jip & Janneke taal! Maar met een professioneel resultaat. 

Wat als fotograferen nog leuker werd?

Je het gevoel had dat je meer doet dan een snapshot maken en mensen je vragen:
"Hey! Ben jij toevallig bij de fotograaf geweest?"

Hoe werkt het? 

 • Je kan kiezen tussen 6 verschillende cursussen met elk hun eigen leerstof
 • Je krijgt er een gratis professionele filter (preset) bij zodat je meteen een professionele look krijgt. 
 • Je kan meteen aan de slag! 
 • 40 digitale pagina’s vol met tips & tricks
 • Praktijkoefeningen! 
 • Ook beschikbaar in een verzamelpakket: “Wildkidpack”.
zelfportret presets lightroom smartphone en desktoppresets fotograeve lightroom mobile desktopfotograeve communie en lentefeest-1053-2

Wat doet een preset?

Een preset is een professionele preset die je gebruikt met de App Lightroom. Dit is supermakkelijk te gebruiken en met één klik krijg je mijn professionele stijl over je foto’s. Alle presets in de shop worden ook echt één voor één door mezelf gebruikt voor mijn eigen foto’s. 

Bij elke cursus zit er een andere preset gratis inbegrepen. Zo kan je ze allemaal verzamelen. 

De verschillende cursussen:

Cursus #1: Daily Memories - 49,99 euro incl btw

Deze cursus gaat over actiefoto's maken in huis: Leren kijken naar het licht en je omgeving
Maar ook... Onzichtbaar worden! (leeftijd 0-99jaar+) Incl Siberian Glow preset

Cursus #2: Vacation Pics - 49,99 euro incl btw

Dit is het vervolg op Daily Memories (neem ze samen of kies eerst voor Daily memories).
Je leert naar het licht kijken buiten en gaat experimenteren met zonlicht. Je vakantiefoto's gaan echt naar the next level met deze cursus. (leeftijd 0-99+) Incl Sweet pink Preset

Cursus #3: Happy Family - 49,99 euro incl btw

Poseren op de meest spontane manier ever? Dat kan met de Happy Family, de grootste cursus uit de reeks: Vol met poseertips zoals je ze nooit eerder zag: Met oma & opa, broertjes en zusjes, familie en zelfs met jou. Want je zal foto's van jezelf met je kids leren nemen 😉 (leeftijd 4-99) Incl Dreamy Silk preset

Cursus 4: My baby & me - 49,99 euro incl btw

Babyfoto's en poses uitgewerkt in 40 pagina's. Maar ook foto's met mama en papa of broertjes en zusjes. Je leert kijken naar licht om de schitterende oogjes van je baby mooi vast te leggen in portret en krijgt waardevolle tips om detailfoto's te maken. (leeftijd 0-1,5j) Incl Pastel Shape preset

Cursus 5: DIY Communion - 49,99 euro incl btw

Laat je niet misleiden, dit is niet alleen voor kinderen die hun lentefeest of communie doen. Dit is om prachtige portretten te leren maken van de leeftijd van 6-14j. Je leert werken met schaduwspel en de ziek vastleggen van jouw kind d.m.v. portret. Incl Old Pine Preset

Cursus 6: Greatest Xmas - 49,99 euro incl btw

Kerstfoto's waren nooit eerder zo leuk. Je krijgt tips en tricks om de mooiste kerstkaartjes ooit te maken. (leeftijd 0-99+). Incl Coolster Preset

Wildkidpack! - 4 voor de prijs van 3! - 147€

Kies je 3 favorieten en krijg er ééntje gratis!

Wat zeggen deelnemers?

5/5

Karolien Snoeck –

Ik heb de cursus nu een kleine maand geleden gekocht en heb al heel wat uitgeprobeerd, dit weekend probeerde ik je tips om mooie gezinsfoto’s te nemen van mijn eigen gezin, met mij erbij. En de resultaten zijn adembenemend. Ik was zo ontroerd dat ik een traantje over mijn wang heb voelen rollen. En ik ben nochtans geen zachtgekookt eitje.

Bedankt Kim, over 2 weken probeer ik ook je tips uit voor de familiefoto’s, eindelijk eens mooie foto’s van onze hele familie! Ik kijk er naar uit, en ik ben zeker dat die ook fantastisch zullen zijn dankzij jou

5/5

Loes –

Ik heb alle cursussen gekocht! CALL ME CRAZY! :p Dit is mijn favoriet. Hij voelt het meest waardevol en hij heeft ook het meest inhoud. Zoveel tips, zoveel tekst, zoveel uitleg en zoveel kant en klare oplossingen voor mijn kinderen die echt overdreven poseren. Mijn kinderen trekken altijd gezichten en dankzij deze workshop doen ze dat totaal niet meer. Ook moet ik niet meer zagen.. Want vroeger was dat altijd een gesleur om eens een leuke geposeerde foto te krijgen. Kim legt het ook zo uit dat het niet geposeerd lijkt. Als je de foto’s ziet dan lijkt het alsof het een gestolen momentje is maar het is echt geposeerd. Dat vind ik denk ik nog het allerleukste aan deze workshop

5/5

Evi – 

Ik kocht deze workshop aan en ik was een beetje sceptisch. Geen ervaring nodig? Yeah right! Uiteindelijk overtuigde je me met de 100% garantie, op die manier kon ik nog altijd mijn geld terug vragen indien ik zou willen.

Maar ik had ze niet nodig, integendeel, ondertussen kocht ik ook de Communie workshop en de happy family workshop.
Ik ben zo blij dat ik deze workshop heb leren kennen en kan nu eindelijk foto’s nemen van mijn kinderen op een manier dat ik dat nooit eerder kon, ik heb geen camera maar wel een smartphone en ik ben echt content.

Ik kreeg zelf de vraag van een vriendin of ik langs was geweest bij een professionele fotograaf, hihi.
Ondertussen kocht ook zij de workshop aan en ze is er ook supertevreden mee.

Kim legt het ongelofelijk goed uit en voor de eerste keer in hun leven, werken de kinderen ook echt mee op de foto. Dat had ik enkele maanden geleden nooit kunnen dromen.

5/5

Eline –

Dit is mijn eerste e-book en wat ben ik er heel blij mee! Zoveel leuke tips en een duidelijke uitleg!!👌 Ik kijk al uit naar een volgende!!
Het uitproberen kan beginnen!! 📸📸📸

5/5

Jasmin –

Fotograferen een kunst op zich.
Ik was in het begin wat afwachtend, want ja zo cursussen zijn altijd interessant maar dan na een paar weken vergeet je al die knopjes en instructies omdat je er niet 24/7 met bezig bent. Ook een leven met kinderen is vaak druk. Maar dit is iets wat ik kan doen en onthouden! Heel simpel en direct uitgelegd, veeeeeel voorbeelden (wat ik super vind), en opdrachten om toe te passen. Ook de filters die er bij zitten vind ik een mega plus, want dat pakt meestal veel tijd in beslag, en nu is het kinderspel met top resultaat (al zeg ik het zelf😂)
Aanrader voor iedereen die veel moment wil koesteren (mijn schoonzus ook al overhaald) .

5/5

Emmy – 

Heel fijne workshop. Duidelijke uitleg met veel voorbeelden en interessante tips om je het leven makkelijker te maken. Het vraagt veel oefening en de presets maken echt het verschil. Ik ben fan! (ik schreef er zelfs een blog over)

5/5

Ann – 

Dit was het leukste cadeau dat ik mezelf deed ik jaren.
De workshop is makkelijk te begrijpen maar ik vind het ook zo geweldig dat die mooie preset erbij zit, die maakt het plaatje helemaal af. Bedankt Kim, echt bedankt

5/5

Laura V.s – 

Eindelijk uitgelegd op een manier die ik begrijp! Techniek is niet aan mij besteed en dit is de eerste keer in mijn leven dat iemand me fotografie laat begrijpen, OMG!

ik kijk nu echt met andere ogen naar mijn kids en nu weet ik tenminste waar ik kan op letten om gevoel in mijn foto’s te krijgen. De cursus doet zijn werk zo goed!

En de preset? <3 Die is magisch! Zo een verschil

5/5

Pauline Vandersteen –

Dit is mijn tweede workshop. Er is al zoveel verschil in mijn foto’s van mijn kinderen, dat ik niet heb geaarzeld om deze ook aan te schaffen. Eindelijk verandering brengen in het tekort aan familiefoto’s!

5/5

Joke Willemse –

Ik ben al twee jaar als hobby bezig met het maken van foto’s (waarvan de meeste toch echt van mijn eigen kids zijn), maar ik dacht wat extra tips kan ik zeker nog wel gebruiken! De workshop daily memories’ was dan ook heel fijn om te lezen en er zitten zeker waardevolle tips in, ook al je net als ik al even bezig bent met fotograferen. Daarnaast is de preset die erbij zit heel erg mooi en maken je foto’s helemaal af. Dus zit je nog te twijfelen of je een workshop moet aanschaffen, ik zou zeggen gewoon doen! Je gaat er zeker wat van leren.

5/5

Virginie –

1000den foto’s nam ik al van mijn kindjes waarvan er af en toe een erg goede bijzat, die was dan voornamelijk op ‘goed gevoel’ getrokken. Sinds ik de workshop aanschafte, neem ik veel gerichter foto’s met alle tips van Kim in het achterhoofd, en dat helpt me enorm vooruit. Vaak zijn het evidente zaken die je onbewust wel weet, maar door er bewust mee bezig te zijn en aandacht aan te schenken wordt je vanzelf beter. De presets zijn een supersnelle manier om een professionele touche te geven aan de foto’s waardoor vooral gezichten veel beter tot hun recht komen. Op een maand tijd had ik al een album vol eigen getrokken pareltjes 🙂. Een absolute aanrader dus!!!

5/5

Kirstin –

Megablij met deze workshop en een mooi kado voor mezelf. Met mijn iPhone nam ik vaak snelle foto’s. Om de herinnering vast te leggen. Hoe de foto er dan uitzag dat kwam op de tweede plaats. Maar door de leuke website van Kim begon het toch te kriebelen. Zou ik dit ook zelf kunnen? Ben in ieder geval heel
blij dat ik deze workshop heb aangeschaft. Heb er veel lol in om het te proberen en de tips en opdrachten van Kim leiden echt tot resultaat. Heb al meerder keren het ebook erbij gepakt om nog weer even terug te lezen. Ook door de Facebook groep krijg je van andere ouders tips en inspiratie. Als kers op de taart wordt het nabewerken een koud kunstje met de mooie presets van Kim.

5/5

Peggy Timmermans –

Super toffe workshop. Heel duidelijk uitgelegd met mooie voorbeelden zodat meteen duidelijk wordt wat er bedoelt wordt. Ik moet nog starten met oefenen (heb de workshop maar net uit) maar het kriebelt om met de nieuwe kennis aan de slag te gaan

5/5

Joëlle –

Geen theorie maar een workshop waar alles duidelijk in word uitgelegd,
je kan meteen met de tips aan de slag.
Zelfs als je al vaker met een camera loopt te spelen, steek je er toch nog iets van op!

5/5

Lien –

Mijn goede voornemen voor dit jaar was investeren in wat ik zelf leuk vind. Ik maak super graag foto’s van mijn kinderen en daarom koos ik ervoor om elke maand te investeren in één cursus van Kim. Deze maand staat de teller al op 2 (Oeps! #SorryNotSorry) omdat ze zo leuk zijn. Gemakkelijk te begrijpen, direct toepasbaar en laagdrempelig. Ik heb zelf een instapmodel Canon aangekocht bijna 2 jaar geleden en nu pas beleef ik er plezier aan. De presets die bij de cursus zit, is ook een meerwaarde voor je foto’s. Op naar de volgende cursus!

Scroll naar top