logo

Snelle workshops voor mama’s & papa’s

Lancering op 1 april! Bestel je workshop in pre-order en krijgt 10% korting fotograaf loopbaan begeleiding

Deze nieuwe workshops krijg je in je mailbox vanaf 1 april, je kan ze nu reeds bestellen en dan krijg je een extra pre-order korting van 10%.

Al reeds 5 jaar help ik gezinnen om hun herinneringen te bewaren door te fotograferen en vanaf 1 april help ik je ook om zelf je foto's beter te maken zodat je herinneringen die je zelf neemt ook echt in een album kunnen.

Naast fotograaf ben ik mama van 2, mag ik zeggen(?) crazy varkens en weet ik ook hoe heerlijk het is om elk jaar terug te kijken naar je foto's.

Nog meer dan dat, ik vind zelf niet altijd dat het mooie foto's hoeven te zijn om er van te genieten, maar het is natuurlijk nog zoveel leuker als ze echt wel de moeite zijn om een album van te maken.

Daar help ik je graag mee.

Met reeds 5 awards onder de arm heb ik tegenwoordig al heel wat expertise opgebouwd rond kinderfotografie. 

Reeds 300 tevreden en terugkerende klanten per jaar zorgen ervoor dat ik me ongelofelijk gelukkig mag prijzen. Maar het zorgt er ook voor dat ik heel goed weet wat wel en niet werkt.

Ondertussen heb ik meer dan 1000+ fotografiestudenten die cursussen bij me volgen en ik ben overtuigd dat ik ook jou kan helpen met jouw zoektocht naar betere foto's van je gezin, want cursussen maken dat doe ik al reeds 3 jaar, het lukt me elke dag beter om het hapklaar en kort maar krachtig mee te geven.
Ik was daarnaast altijd paraat wanneer er feedback kwam zodat ik mijn programma's nog beter kon maken.

Praktisch: hoe werkt het? 

Je krijgt vanaf 1 april 2020, je cursus in je mailbox, dit zal in een E-book worden gegoten.
Daarin zullen al je tips & tricks verwerkt staan.

Maar dat niet alleen, je krijgt er ook een preset bij voor op je Smartphone en je computer.

fotograaf Australië reis

De cursussen zijn maar €49... ik wilde het vooral toegankelijk voor iedereen.
En ik deel mijn kennis ook gewoon ontzettend graag, dus ik heb het er met zoveel overtuiging voor over! 

Altijd op zoek naar mensen die de wereld zien zoals ik ze zie: mooi, heerlijk, verdraagzaam en dus helemaal voor iedereen.

Ik maak jullie foto's, jullie herinneringen dag in dag uit.. Maar ik wil meer doen dan dit:

Niet vergeten! Jij bent het dichtst bij je kinderen en bent meer dan in staat om hen ook zo vast te leggen. Een fotograaf komt misschien 1 a 2x per jaar een uurtje langs als je geluk hebt, maar jij bent er altijd! 

Bekijk de cursussen