logo

zwangerschapsfotografie

zwangerschapsfotografie

Zwangerschapsfotografie voor wie niet van zwangerschapsfotografie houdt 

Zal ik eens heel eerlijk zijn? Ik heb een stevige hekel aan zo’n negentig procent van de zwangerschapsfotografie die ik zie passeren. Even serieus: moeten die hartjes, kroontjes en andere versiersels nu écht? Ik vraag me af of we daar niet al wat te oud voor zijn. Maar op zulke momenten zwijg ik wijselijk, want ‘des goûts et des couleurs’ … Je snapt me wel. En zo is er dus voor ieders wens een zwangerschapsfotograaf.

Ik ben eerder zo’n fotografe die de zaken liever puur en simpel houdt, lekker gewoon. Een zwangerschap is immers al mooi en uniek genoeg. Je hebt helemaal geen nood aan extraatjes en accessoires om speciaal te zijn. Integendeel! Iedereen is steeds zo druk bezig met het mooist, het best en het meest exclusief te zijn, dat we soms vergeten dat gewoon ‘gewoon’ ook prachtig is.

Daarom is zwangerschapsfotografie voor mij gewoon normaal doen, zonder al te veel sterallures. We maken foto’s in de studio, als reportage, terwijl je samen als toekomstige mama en papa een kinderbedje in elkaar bouwt of vol enthousiasme de geboortelijst samenstelt. Lig je liever samen in de hangmat te luieren, omdat het nu nog kan? Ook dat is gewoon normaal, en in mijn ogen veel mooier dan alle hartjes, kroontjes en glitter.

Zelf geniet ik enorm van het kijken naar zwangere koppels die gewoon lekker gezellig thuis zitten, samen genieten en dromen over wat de toekomst zal brengen. Zijn jullie zo’n koppel die deze warme momenten van jullie tweetjes ook graag laten vastleggen? Dan krijg je een mooie kortingsbundel voor de combinatie met een geboortereportage en/of een ‘Newborn Day in the Life’-reportage.

zwangerschapsfotografie

zwangerschapsfotografie

zwangerschapsfotografie

zwangerschapsfotografie

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *